HTML

Forintblog

"A pénz a hatodik érzék. Muszáj, hogy legyen az embernek, különben nem tudja a másik ötöt sem igazán használni." – W. S. Maugham

Portfolio Blogger

Hírek

Linkblog

2008.09.10. 19:12 on the other hand

Találtunk valakit, akinek tetszik a Gyurcsány-féle adócsomag!

Már megint egy pikírt bejegyzést vagyunk kénytelenek írni, de hát ezt nem lehet kihagyni. Mert bizony, bizony ám! Találtunk valakit, aki Megegyezne! Nagy szó ez a politikai csatározásoktól terhes közéletben. Végre a konstruktív tennivágyás világlik elő a civilszféra egyik szegletéből! Lássuk hát a hírt!

 

 

 

 

"Egyhangúlag támogatta az Idősügyi Tanács 15 szervezete Gyurcsány Ferenc kormányfő Megegyezés című adócsökkentési programját. A találkozót, amelyen részt vett a kormányfő is, a testület kezdeményezte. Gyurcsány Ferenc kormányfő ugyan ott volt az Idősügyi Tanács ülésén, de utána nem ő, hanem a testület egyik tagja és a Szociális és Munkaügyi Minisztérium képviselője állt a sajtó elé. Korózs Lajos államtitkár a miniszterelnök javaslatairól szólva a tanács nevében közölte, a programcsomagban lefektetett elvek és javaslatok összhangban vannak az idősek érdekeivel. A kormány megtartja a 13. havi és a méltányossági nyugdíjat, a 65 év felettiek utazási kedvezményét, és folytatja a nyugdíjkorrekciós programot. Részben ez is az oka, hogy az Idősügyi Tanács támogatta Gyurcsány Ferencet. A másik oka az adó- és járulékcsökkentés kedvező következményei az idősekre nézve - mondta Mihalovits Ervin, a testület tagja."

Akik figyelmesen olvastak, már eleve furcsállhatják, hogy a tanács nevében miért Korózs miniszter úr értékel, akik pedig jól tájékozottak, és tudják, hogy az Idősügyi Tanács egy olyan szerv, aminek elnöke Gyurcsány Ferenc, már értik is a poént. Nézzük hát ezt a hírt ezzel az apró információmorzsával kiegészítve!

"Gyurcsány Ferenc az Idősügyi Tanács 15 szervezete nevében egyhangúlag támogatta  Gyurcsány Ferenc kormányfő Megegyezés című adócsökkentési programját. A találkozót, amelyen részt vett a kormányfő is, Gyurcsaány Ferenc kezdeményezte. Gyurcsány Ferenc kormányfő ugyan ott volt az Idősügyi Tanács ülésén, de utána nem ő, hanem a testület egyik tagja és a Szociális és Munkaügyi Minisztérium képviselője állt a sajtó elé, nehogy kavarodás történjen, amikor a miniszterelnök és a tanács elnöke reflektál egymás szavaira.

Gyurcsány Ferenc elnök nevében Korózs Lajos államtitkár közölte Gyurcsány Ferenc javaslatairól szólva: a programcsomagban lefektetett elvek és javaslatok összhangban vannak az idősek érdekeivel. A kormány megtartja a 13. havi és a méltányossági nyugdíjat, a 65 év felettiek utazási kedvezményét, és folytatja a nyugdíjkorrekciós programot. Részben ez is az oka, hogy Gyurcsány Ferenc támogatta Gyurcsány Ferencet. A másik oka az adó- és járulékcsökkentés kedvező következményei az idősekre nézve, akik a nyugdíjat adó- és járulékmentesen kapják - mondta Mihalovits Ervin, a Nyugdíjasok Országos Képviseletének elnöke, aki többek között a 2006-os választás előtt is az MSZP-vel kötött szövetséget."

10 komment · 3 trackback

Címkék: nyugdíj adó gazdasagpolitika


A bejegyzés trackback címe:

https://forint.blog.hu/api/trackback/id/tr60657650

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.09.11. 10:07:03

Forintblog - Találtunk valakit, akinek tetszik a Gyurcsány-féle adócsomag!Már megint egy pikírt bejegyzést vagyunk kénytelenek írni, de hát ezt nem lehet kihagyni. Mert bizony, bizony ám! Találtunk [...]

Trackback: Reakció - polgári underground 2008.09.10. 19:54:08

Az Idősügyi Tanács akarja a Megegyezést - Ilyen ország pedig nincs CXVIII. Ülésezett az Idősügyi Tanács. Gyurcsány Ferenc elnök nevében Korózs Lajos államtitkár közölte Gyurcsány Ferenc javaslatairól szólva: „a programcsomagban lefektetett elve…

Trackback: Reakció - polgári underground 2008.09.10. 19:54:01

Az Idősügyi Tanács akarja a Megegyezést - Ilyen ország pedig nincs CXVIII. Ülésezett az Idősügyi Tanács. Gyurcsány Ferenc elnök nevében Korózs Lajos államtitkár közölte Gyurcsány Ferenc javaslatairól szólva: „a programcsomagban lefektetett elve…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

states 2008.09.10. 20:00:49

Majd az idősügyi tanács kitermeli a nyugdíjra valót, a gyurcsányi jövőkép szerint. Abszurdisztán 2008...

Psyman 2008.09.10. 20:23:00

Azért ez jellemző, hogy csak egyetlen idősöket tömörítő szervezet támogatja. mert annyira rossz az egész, hogy még azoknak sem tetszik, akiknek a támogatottságát megcélozta a dolog (gyk. az időseket, az MSZP valószínűleg utolsó hűséges szavazóit)

Invictus 2008.09.10. 20:29:27

Ez az "Idősügyi tanács" csak egy MSZP-fedőszervezet vagy -fiókszervezet. Ahogy elég sok más, ún. civil szervezet, egyesület.

kranführer 2008.09.10. 21:24:27

-Ki a f...om az a Gyurcsányi?-
-A Magyar Népköztársaság miniszterelnöke.-

Pszt! 2008.09.11. 00:00:59

Nekem is tetszik, hisz 6000 ft-tal többet vinnék haza, a többit meg lesz.rom!

HgGina 2008.09.11. 00:20:42

Ki az a Korózs?
Melyik országban, milyen miniszter?
Valami újabb bábu egy felesleges epizódban?
Megint valami erkölcsi zsákutca?

HaCS 2008.09.11. 00:43:06

Erre mondta azt Kohn bácsi:
"Ügyes"

hulyemagyar 2008.09.11. 06:39:03

Az aptyukfaszát már!

Ki lehet találni -elvben- olyan politikai abszurd dolgot, ami ebben az országban nem realitás?

titokvadász 2008.09.11. 07:42:51

elképesztő-a csecsemőügyi tanács véleményét,az értelmi fogyatékosokét..és még kikét? is, ki kellene kérni-
na ennyit ennek a kormánynak a képességeiről-hova jutunk brrr..?

Kivlov 2008.09.11. 09:50:34

"A kormány megtartja ... a 65 év felettiek utazási kedvezményét..."

elég szomorú! nics ingyenebéd! 90%-os kedvezmény elég lenne, aki 10%-ot nem képes kifizetni az ne utazgasson.

ez nem adócsökkentés, az egy nulla.
takarodó, feri!!!
süti beállítások módosítása