HTML

Forintblog

"A pénz a hatodik érzék. Muszáj, hogy legyen az embernek, különben nem tudja a másik ötöt sem igazán használni." – W. S. Maugham

Portfolio Blogger

Hírek

Linkblog

2008.05.30. 10:58 roboka

Minden út Brüsszelbe vezet...

Egyre erősödnek azok a pletykák, melyek szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Brüsszel felé keresne illetve találna menekülő utat. A médiában megjelenő (fél)információk szerint Kovács László helyére mehetne a jelenlegi kormányfő adó- és vámügyi biztosként.

Mi is történik? Ne is arról lamentáljunk, hogy Gyurcsány meddig maradhat, lesz-e előrehozott választás vagy csak miniszterelnökcsere. A jelenlegi kormány vezetője adó- és vámügyi biztos lehet? Eljön a megvilágosodás, és a mostani tutyi-mutyi adópolitika helyett már európai szinten képviseljük a reformokat, vak vezet világtalant?

Nincsenek illúzióink. Tudjuk, hogy a poszt sok szempontból reprezentatív (Kovácsnak sem sikerült megtartanai a fajsúlyosabb energiatárcát), és az adópolitika inkább nemzeti szinten dől el. Mégis elgondolkodtató, hogy az egyik leginkább "beragadt", a reformokat inkább csak a lózungok szintjén ismerő ország emblematikus alakja kaphatja (vagy tarthatja?) meg ezt a posztot. 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: gyurcsány unió pénz adó


A bejegyzés trackback címe:

https://forint.blog.hu/api/trackback/id/tr42494784

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása